Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Укр

Клітка для дрібних гризунів Джунгарик 330*230*225

Немає в наявності
Артикул: К112
353 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Опис
Клітка ДжунгарикКлітка цілісна, має розмір 330 * 230 * 225 і доступна як у фарбі, так і цинку. Верхня частина клітини кріпиться до піддону двома металевими застібками, завдяки чому ви легко зможете в ній прибрати. У комплектацію клітини входять: пластиковий барабан, який кріпиться до бічної стінки, металева драбинка, яка дозволяє піднятися хом'ячкові на металеву поличку, яка розділяє клітину ніби на другий поверх. Це також сприяє тому, щоб джунгарик активно рухався. Клітина має високий пластиковий піддон, а це, в свою чергу, забезпечує чистоту саме в тому місці, де вона розміщена. Адже висота стінок піддону буде своєрідним бар'єром і не дозволить висипання тирси назовні. Оскільки ми знаємо, які активні ці маленькі створіння і як вони люблять зариватися і розкидати тирсу. Всі елементи клітини виготовлені з високоякісної сировини і безпечні для хом'яків. Покриття фарбою і цинком здійснюється з використанням сучасних європейських технологій. Оптимальний крок між прутами підібраний з урахуванням малих розмірів цього виду гризунів.
Страна производитель Украина
Бренд ЛОРИ (Украина)
Доступные варианты краска, цинк
Группа товара Клетки для грызунов
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз: з нашого складу та точки видачі безкоштовно.

Новою поштою: по Україні від 70 грн. Терміни доставки 1-3 робочих дні. З оплатою при отриманні - додатково потрібно оплачувати комісію 2% + 20 грн.

Укрпоштою: від 30 грн. по тарифу Стандарт. Терміни доставки: від 1 до 14 робочих днів. З оплатою при отриманні - додатково потрібно оплачувати комісію 2% + 20 грн.

Більше інформації про доставку

  • Оплата по реквізитам (для фізичних осіб)
  • Оплата при отриманні
  • Готівкою

На товари, як підлягають гарантії - надається гарантія від виробника.

Згідно законодавства України

Вгору