Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Укр

Tropiclean medicated sootming (лікувальний заспокійливий) спрей для собак і кішок, 236 мл

Немає в наявності
Артикул: 003316
385 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Опис
Тропіклін Oxymed Medicated Pet Spray заспокоює і живить суху шкіру, що лущиться і забезпечує тимчасове полегшення від сверблячки, блошиних укусів, дерматиту, екземи, лущення і себореї. Ефективний для полегшення сверблячки у гарячих точках, при дрібних ушкодженнях шкіри, при екземах, дерматитах та при подразненні від укусів комах. Oxy-Med протисвербіжний спрей сформульований таким чином, щоб заспокоювати і живити суху шкіру, що лущиться, забезпечує тимчасове полегшення сверблячки в запалених зонах, дозволяє обробку на великих уражених поверхнях, запобігає свербінню від укусу бліх, при будь-яких формах дерматиту, екземі, лупи та себореї. Склад Вівсянка, вітамін В5, вітамін Е, гідролізований протеїн пшениці, альфа-гідроксис, Bitrix® – формула. Особливості Безпечний для собак та кішок. Не містить стероїдів та спирт. Протиповітряна формула. Бітрікс ® перешкоджає розгризанню ран. Забезпечує миттєве полегшення Вітамін В5, вівсянка, вітамін Е Застосування Перед вживанням добре збовтати. Для собак та кішок. Застосовувати безпосередньо на пошкоджених зонах, джерелах сверблячки, при розчісуванні сухої та пошкодженої вовни. Нанести спрей і масажними рухами втерти в шкіру або розчісувати м'якою щіткою. Може використовуватися так часто, як це необхідно для подальшого полегшення сверблячки.
Країна виробництва США
Вид животных Собаки|Кошки
Форма выпуска Спрей
Объем (мл) 236
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз: з нашого складу та точки видачі безкоштовно.

Новою поштою: по Україні від 70 грн. Терміни доставки 1-3 робочих дні. З оплатою при отриманні - додатково потрібно оплачувати комісію 2% + 20 грн.

Укрпоштою: від 30 грн. по тарифу Стандарт. Терміни доставки: від 1 до 14 робочих днів. З оплатою при отриманні - додатково потрібно оплачувати комісію 2% + 20 грн.

Більше інформації про доставку

  • Оплата по реквізитам (для фізичних осіб)
  • Оплата при отриманні
  • Готівкою

На товари, як підлягають гарантії - надається гарантія від виробника.

Згідно законодавства України

Вгору