Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Укр

Дряпка для котів Trixie Palamos антрацит (43787)

В наявності
Артикул: ТX43787
4 736 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Опис
Паламос - це спеціальний комплекс для відпочинку або ігор тварини, який бездоганно справляється зі своїми функціями. Незалежно від бажань власника вихованця (захист елементів інтер'єру від пазурів кота або ж облаштування котячого місця) спеціальний аксесуар стане ідеальним придбанням і гідно буде оцінений вусатим улюбленцем. Виріб складається з міцних і якісних матерій. Одним з таких матеріалів є сизаль - природна нитка з відмінними характеристиками довговічності та міцності. З подібним ігровим комплексом тварина ніколи не занудьгує. Вона зможе грати з помпоном, прикріпленим до стійки за допомогою мотузки або перестрибувати з однієї платформи на іншу. Колір: антрацитовий Матеріал: плюш, сизаль Форма: прямокутна Розміри основи: 39х39 см Загальна висота: 109 см Чому варто купити: поєднує спальне місце, ігрову зону та кігтеточку компактний, не займе багато місця включає в себе 4 платформи та іграшку стійка конструкція м'який і затишний простий у догляді
Тип Когтеточка
Страна производитель Германия
Размещение Напольное
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз: з нашого складу та точки видачі безкоштовно.

Новою поштою: по Україні від 70 грн. Терміни доставки 1-3 робочих дні. З оплатою при отриманні - додатково потрібно оплачувати комісію 2% + 20 грн.

Укрпоштою: від 30 грн. по тарифу Стандарт. Терміни доставки: від 1 до 14 робочих днів. З оплатою при отриманні - додатково потрібно оплачувати комісію 2% + 20 грн.

Більше інформації про доставку

  • Оплата по реквізитам (для фізичних осіб)
  • Оплата при отриманні
  • Готівкою

На товари, як підлягають гарантії - надається гарантія від виробника.

Згідно законодавства України

Вгору