Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Укр

Дряпка для котів Trixie Nita світло-сіра (44644)

В наявності
Артикул: ТX44644
7 025 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Опис
Ігровий комплекс, який має велику висоту і дуже елегантний вигляд. Красиве поєднання чорного і бежевого кольорів виглядає добре в будь-якому інтер'єрі. 4 яруси комплексу стануть відмінним місцем проживання навіть для двох котів. Ігровий комплекс виконаний з натурального дерева без використання шкідливих матеріалів. Завдяки великій основі, він є стійким і витримає активні ігри ваших вихованців. Оббитий комплекс приємним плюшем, а стовпчики, які слугують опорою для платформ, що формують яруси, оббиті міцним і зносостійким сизалем. Стовпчики - це найкращий варіант для кішки, яка в правильному фізіологічному положенні має можливість доглядати за своїми кігтиками. Конструкцією передбачені місця для відпочинку в різних варіантах: невелика затишна закрита буда і верхній м'який лежак. Лежачи зверху кішці буде цікаво спостерігати за всім, що відбувається внизу, а, як відомо, кішки дуже люблять це заняття. плюш стовпчики: сизаль печера: плюш/фліс платформа зі знімним лежаком лежак: переться вручну Колір: чорний/світло-сірий Матеріал: плюш, сизаль Розмір основи: 45х47 см Діаметр стовпчика: 9 см Загальна висота: 147 см
Тип Когтеточка
Колір Светло-серый
Страна производитель Германия
Размещение Напольное
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз: з нашого складу та точки видачі безкоштовно.

Новою поштою: по Україні від 70 грн. Терміни доставки 1-3 робочих дні. З оплатою при отриманні - додатково потрібно оплачувати комісію 2% + 20 грн.

Укрпоштою: від 30 грн. по тарифу Стандарт. Терміни доставки: від 1 до 14 робочих днів. З оплатою при отриманні - додатково потрібно оплачувати комісію 2% + 20 грн.

Більше інформації про доставку

  • Оплата по реквізитам (для фізичних осіб)
  • Оплата при отриманні
  • Готівкою

На товари, як підлягають гарантії - надається гарантія від виробника.

Згідно законодавства України

Вгору