Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Укр

GimCat Malt Soft Extra паста для виведення шерсті 100г (407531)

Немає в наявності
Артикул: 7184
273 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Опис
Ця паста дуже легко перетравлює і захищає слизову оболонку кишечника і шлунку тварини. Кішки кожен день по кілька разів вмиваються. Під час вмивання вони ковтають певну кількість своїх волосків, які поступово стають грудкою в кишечнику. Наявність такого грудки може призвести до колік і складнощів з проходженням їжі з організму. Паста Гимпет спрощує процес проходження не до кінця переварених залишків їжі і покращує травлення в цілому. Крім того, препарат дозволяє піклуватися про еластичності шкіри і блиску шерсті кота. Давати пасту домашньому вихованцеві потрібно кожен день. Паста «Malt Soft Extra» ― натуральний продукт, легко перетравлюваних і захищає слизову оболонку шлунка і кишечника. Кожен день кішки проковтують в процесі вмивання деяку кількість волосся, які в кишечнику спресовуються в грудку. Це може викликати порушення прохідності кишечника, кишкові коліки. Паста полегшує проходження важко перетравлюваних залишків їжі і проковтнутої вовни по шлунково-кишковому тракту. Продукт гарантує нормальне травлення. Паста «Malt Soft Extra»: Проти утворення грудок з вовни у кишечнику тварини, Турбота про еластичною шкіри і блискучої шерсті. Склад: протеїн, волокна, ліпіди, зольні речовини. Відсоткове зміст: Купити протеїн ― 4.5% Ліпіди – 0,2% Зольні речовини – 1,6% Вологість - 21,9% Застосування: Щодня кішці середнього розміру потрібно давати від 4 до 5 см пасти. При необхідності порція може бути подвоєна, перед годуванням підігріти до кімнатної температури.
Страна производитель Германия
Вага 100.0 (г)
Лекарственная форма Паста
Вид животных Кошки
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз: з нашого складу та точки видачі безкоштовно.

Новою поштою: по Україні від 70 грн. Терміни доставки 1-3 робочих дні. З оплатою при отриманні - додатково потрібно оплачувати комісію 2% + 20 грн.

Укрпоштою: від 30 грн. по тарифу Стандарт. Терміни доставки: від 1 до 14 робочих днів. З оплатою при отриманні - додатково потрібно оплачувати комісію 2% + 20 грн.

Більше інформації про доставку

  • Оплата по реквізитам (для фізичних осіб)
  • Оплата при отриманні
  • Готівкою

На товари, як підлягають гарантії - надається гарантія від виробника.

Згідно законодавства України

Вгору